Inkallning Deluxe

med Visselpipa

I denna kurs kommer vi träna inkallning genom att leka in det tillsammans med hunden. Vi kommer jobba med både godis- och lekbelöningar.

Vi kommer använda oss av en visselpipa för att få ett distinkt ljud som är lätt för hunden att både förstå och höra då det låter likadant varje gång. 

Ni kommer få tillgång till en lärplattform ca 1 månad innan kursstart där ni har några uppgifter som ni behöver göra innan första kurstillfället.  Vi kommer även gå igenom belöningar och vikten av att dom fungerar och vilka man ska ha.

Vi kommer vara utomhus under hela kursen så rätt kläder efter väder. Ni kommer få jobba en och en i flera övningar och då är alla med och tittar och lyssnar på feedbacken från instruktören. Detta är ett oerhört bra inlärningssätt som man lär sig mycket på av att titta på andra när dom övar. 


  • I denna kurs behöver ni fokusera på att verkligen träna varje dag, detta för att hunden ska få rätt förutsättningar att lyckas och för att ni ska kunna avancera på varje träff till svårare moment.

Tid: 09:00 - 10:30

13/4

27/4

11/5

18/5

1/6

15/6

29/6

Instruktör: Ulrika Nelzén

Kostnad: 2100 kr